WEEKEND DE LUX

Inled helgen med en lättare måltid i restaurangen och koppla sedan av i vår bastu och relaxrum. För en riktigt skön start på helgen kan du boka vår vedeldade badtunna, mysigt belägen utmed Snöån. Efter en god natts sömn avnjuter Du en härlig frukostbuffé och därefter väntar dagens äventyr – Skidåkning, vandring, romantisk, golf – möjligheterna är många! Ta ett mjukgörande bastubad innan Du äter en trerättersmiddag – under december julbord – på kvällen. Efter söndagens frukostbuffé checkar Du ut, redo för en ny vecka.
Som STF-medlem har Du sedvanlig rabatt på nedan angivna priser.

GOLF

Ägna lördagen åt att gå en runda, eller två, på Snöå GKs fina park- och skogsbana. Du kan smygträna på korthålsbanan redan på fredagen om så önskas. Du väljer själv om Du vill ha ett lunchpaket med Dig ut eller om Du kommer inom restaurangen på lunchen för en matbit (gäller period då sommarlunch serveras).

Pris från 2 000 kr per person
Pris exkl dryck

Tillägg badtunna 1 500 kr/gång

VANDRING

Det finns gott om vandringsleder i området. Du får med Dig karta och lunchpaket på turen, vandring runt Storsjön eller över åsen kan varmt rekommenderas. Då myrar är ett ofta förekommande inslag i naturen är vattentäta vandringskängor att föredra.

Från 1 700 kr per vuxen
Barn från 900 kr
Pris exkl dryck

Tillägg badtunna 1 500 kr/gång

ROMANTISK

Snöå Bruk bjuder på en rofylld och avkopplande atmosfär, njut av att umgås med varandra och bara vara! På rummet finner Ni en liten flaska mousserande vin, våra hemlagade praliner och färsk frukt.

Pris från 1 850 kr per person
Tillägg för minisvit 400 kr pp
Pris exkl dryck

Tillägg badtunna 1 500 kr/gång

SKIDÅKNING

Ägna lördagen åt härlig skidåkning i området, det finns flera olika spår att välja mellan och behöver Dina skidor lite omsorg har vi en vallabod Du kan nyttja. Med dig ut på dagens tur får du ett lunchpaket, ta gärna med termos för kaffe eller varm choklad. För barnen finns det en härlig pulkabacke ett par hundra meter från herrgården, pulka kan Du låna av oss.

Från 1 700 kr per vuxen
Barn från 900 kr
Pris exkl dryck

Tillägg badtunna 1 500 kr/gång