UPPLEV DALARNAS VILDMARK

Upplev Dalarnas vildmark med alla dina sinnen! Se den vackra naturen, insup skogens dofter, känn stigarna under dina fötter, njut av smakrik mat och lyssna på – tystnaden. Följ med på ett härligt vildmarksäventyr i västerdalarna där allt ingår.

Dagsprogram

Dag 1
Ni ankommer till Station Sågen. Där bjuds ni på kaffe och kaka och efter inkvartering i era rum följer en liten rundvandring i byn Sågen. På kvällen äter ni en enklare måltid med smörgås & dryck.

Dag 2
Efter frukost beger ni er ut på dressincykling längs med järnvägsrälsen som erbjuder storslagna naturupplevelser. Med er på färden får ni en picknickkorg med lunchpaket. Ta gärna med er badkläder och fiskespö och njut av ett svalkande bad eller en stunds rofyllt fiskande längs med rälsen genom den vackra vildmarken. Åter på Station Sågen väntar en god middag och ett skönt bad i badtunna.

Dag 3
Efter sovmorgon och brunch färdas ni till vår vildmarkscamp där ni kommer spendera natten i Tipitält. Under dagen kommer ni att gå en guidad vandring i vildmarken och laga er middag utomhus på stenåldersvis.

Dag 4
Efter frukost i naturen guidas ni i skogens betydelse för ett hälsosamt liv. Resan går sedan vidare till Snöå Bruk för en god lunch och incheckning på rummet. Eftermiddagen spenderar ni på egen hand och på kvällen åker ni på Wilderness wildlife Safari, inför turen får ni ett matpaket med er och fika serveras under resans gång.

Dag 5
Efter frukost har ni dagen fri för egna aktiviteter. Området Snöå Bruk erbjuder många olika aktiviteter såsom vandrings- och cykelleder, golf, minigolf, rullskidåkning med mera. Vill ni shoppa finns olika affärscentra inom någon timmes bilfärd. På kvällen njuter ni av en trerättersmiddag i Herrgården.

Dag 6
Efter frukost checkar ni ut och beger er vidare mot nya äventyr.

FAKTA & PRIS

I paketet ingår logi med sängkläder/motsvarande, frukost/brunch och slutstädning under 5 nätter samt 2 luncher, 2 kvällsmåltider och 3 middagar.

6 995 kr/person
Det krävs minst 8 deltagare för genomförande, maximalt 12 deltagare. Deltagarna delar logi med varandra på Station Sågen respektive i Tipitältet, på Snöå Bruk bor ni i 2-bäddsrum.

Paketet erbjuds:
5 – 10 juni 2017
28 augusti – 2 september 2017
11 – 16 september 2017

För att boka, ring 0281-240 80 eller maila på upplevelse@snoaresort.se

Upplevelsen arrangeras i samarbete med:
Station Sågen
Dalarna Outdoor
Naturligt liv