Snöåkullan

Dubbelrum

Tvåbäddsrum

Allrum

Svit

SNÖÅKULLAN
I Snöåkullan (rum 12-29) är rummen stora och fräscha med sköna resårsängar och egen toalett & dusch, merparten in-suite. De flesta rummen är även utrustade med pullmansäng, en utfällbar våningssäng med skumgummimadrasser. I varje rum finns en sittgrupp med bord & två stolar där du kan arbeta, läsa eller avnjuta något att äta. Kläderna förvarar du i din resväska, upplagd på bagagebänken, i byrån eller upphänga på krokar, det finns inga garderober i rummen. Du har tillgång till ett gemensamt beredningskök, utrustat för 12 personer, allrum med TV och liten matplats samt bibliotek med mat-/arbetsbord. Det finns inte TV, kassaskåp eller väckarklocka på rummen men du kan lämna värdesaker i receptionen för inlåsning i kassaskåp och du kan beställa väckningsservice.

I Snöåkullans flygel finns två sviter, var och en med separat ingång. Här bor du bekvämt med utsikt över stallbacken och Herrgården. Sviterna, som renoverades 2015, har separat sovrum, litet pentry & matplats, bäddbar hörnsoffa samt TV och soundbar och är pälsdjursfria.

Antal rum (inkl sviter): 12 (14)
Antal bäddar (inkl pullmansängar): 26 (52)

RÄTTARGÅRDEN
Rättargården (rum 102-208) är en äldre tvåvåningsbyggnad, utan hiss, med varierande standard på rummen. På bottenvåningen finns ett stort kök och matsal/samlingsrum för upp till 30 personer och på ovanvåningen finns ett mindre allrum med TV. De flesta rummen är fyrbäddsrum, möblerade med våningssängar (skummadrasser) och du finner de gemensamma toalett & duschutrymmena i korridoren. Några rum har egen sittgrupp med bord & stolar där du kan arbeta, läsa eller avnjuta något att äta, har du inte egen grupp i rummet finns gott om plats i samlingsrum och övriga gemensamhetsutrymmen. Kläderna förvarar du i din resväska eller upphänga på krokar, endast enstaka rum har garderober. På ovanvåningen finns två rum, utrustade med en resårsäng, en våningssäng med skumgummimadrasser samt egen toalett & dusch på rummet, ett av rummen har även en extra allkov med en enkelsäng i. Hundar är välkomna på bottenplan i Rättargården.

Antal rum (varav wc & dusch in-suite): 10 (2)
Antal bäddar (varav wc & dusch in-suite): 39 (7)

RUM    Boka on-line  

Frukost, lakansätt och slutstäd ingår i priset.

Rum med egen dusch och toalett
Tvåbäddsrum 1 190 kr
Enkelrum 840 kr
Svit 1 490 kr (priset gäller upp till två personer)

Rum med delad dusch och toalett
Tvåbäddsrum 900 kr
Enkelrum 550:-

Tillägg
Extrabädd 350 kr
Medresande hund 100 kr/hund
Spjälsäng 100 kr

STF-medlemmar har 50 kr rabatt per vuxen, 25 kr rabatt per barn.
Alla priser per natt