På Snöå Bruk möts ni av brinnande marschaller, julpyntade rum och rykande glögg. Det dignande julbordet fylls av det bästa från Dalarna där hemlagade delikatesser blandas med klassiker och kockens egna favoriter. Efteråt väntar kaffe och ett läckert dessertbord på övervåningen som ni avnjuter framför den sprakande brasan. Upplev julen som den ska smaka i charmig bruksmiljö.

 DATUM
Julbordet serveras från den 30:e november till den 22:a december

TID
Fredag – lördag kl. 18:00 och 20:00
Söndag kl. 15:00

Måndag – torsdag öppet för grupper om minst 40 gäster

PRIS
Vuxen 445 kr, barn 4-12 år 195 kr, barn 0-3 år gratis

BOKA BORD
Kontakta oss på 0247-644 15 eller bokning@matvidsiljan.se

KALLA BORDET

6 sorters sill, ugnsmarinerad lax, varmrökt lax, gravad lax, laxpaté med kallrökt lax & räkor, skaldjurspaté, ägghalvor med räkor & majonnäs, kaviarströmming, rökt lammfiol, rostbiff, farfarskorv, renkorv, rältanöt, Gustavskorv, pressylta, kalvsylta, bakad leverpastej, viltpaté, lantpaté och griljerad julskinka.

Hovmästarsås, rom, örtsås, rödlök, gräddfil, rödbetssallad, mimosasallad, inlagd gurka, potatissallad, cornichonger, cumberlandsås, pickles, grovsenap, ljus senap, Lissellas senap, saffranssås, lingonsås och rödbetor

VARMA BORDET

Honungsglaserade revbensspjäll, julkorv, prinskorv, köttbullar, Janssons frestelse, rödkål, brysselkål, omelett med svampstuvning & kokt potatis

BRÖD & OST

Vörtbröd, fäbodknäcke, julknäcke, tuttul, tjockbulla, smör, juledamer, cheddar, brie, Kvibille gräddädel, kex, marmelad, frukt och nötter

DESSERTER & JULGODIS

Ris à la Malta, saftsås, ostkaka, hallonsylt, vispad grädde, fruktsallad, saffranspannacotta, chokladmousse, äppelkompott med smul, pepparkakor och saffransbiskotti

Dessutom kan du välja bland ett 10-tal olika godissorter