FORSRÄNNING

Forsränningen i Västerdalälven lämpar sig såväl till nybörjare som de som forsrännt tidigare. Forsarna som vi ränner ligger i Björbo, Dalarna och erbjuder både lätt och svår forsränning. Valet av tur bestäms slutligen av vädrets makter och våra professionella guider som alla är välutbildade och har arbetat som forsränningsguider i många år. Säkerheten kommer alltid först.
Läs mer här (Nytt fönster)

Observera att all forsränning sker på egen risk

DRESSIN LÄNGS VATTNET

Att färdas utmed den vackraste sträckan av gamla inlandsbanan, på dressin, ger storslagna naturupplevelser! Ta med hela familjen, arbetslaget, vännerna eller Din förening på en resa genom en härlig natur med vyer över åar, sjöar och berg. Solbada och grilla på sandstranden eller bara njut av naturen och känn romantiken i den fantastiska solnedgången!

Station Sågen – Läs mer här
Vansbroäventyr – Läs mer här

Länkarna öppnas i nytt fönster.

CYKELLEDER

Det finns gott om gamla stigar och grusvägar som passar för en cykeltur. I samarbete med Järna Stigtrampare, vilka värnar om ledernas bevarande och håller dem a´jour, anordnar vi bland annat MTB-dagar.
Läs mer här (Nytt fönster)

VANDRINGSLEDER

Det finns gott om vandringsleder i området. Lederna går längs gamla stigar, skogsvägar med mera och har varierande grad av märkning. En tur kring Storsjön eller tur & retur Gräsbergets fäbod kan varmt rekommenderas. Då myrar är ett ofta förekommande inslag i naturen är vattentäta vandringskängor att föredra.

Boka gärna vårt weekendpaket Vandringshelg de Lux, läs mer här (nytt fönster).